Čeština  Slovenský  Magyar 
Global3000

objednavky@global3000-cukrovinky.eu   /   +420 603 193 647

Global 3000 Club regisztrációs űrlap
registrace

Legyen Ön is tagja a Klub Global 3000 – nek

 

így azonnal jövedelmező egészséges termékeket vásárolhat, ugyanakkor lehetősége nyílik a partner e-boltokban történő vásárlásra is - cukorkaáruk, expressz menük és még sok más. A Klub Global 3000 az MLM-et (többszintű marketing) működteti.

1. Nem a Global 3000 Klub hivatalos weboldalán regisztrál, hanem a Global 3000 Klub számos tagjának hálózatában.

2. Mielőtt kitölti a regisztrációs űrlapot és kifizeti a regisztrációs díjat, tudnia kell, hogyan működünk. MLM (többszintű marketing) formájában dolgozunk, nem csak a cukorka forgalmazói vagyunk. Anyavállalatunk a Global 3000 Klub, amelyen keresztül jutalékokat kapunk. Ezért elsősorban az egészségünkkel foglalkozunk. Fő partnerünk a CUKROKÉRT. A CUKROKÉRT csak pontok járnak, nincs kedvezmény, nincs jutalék.

3. Ha pénzt akar keresni, dolgozni kell. Magától semmi sem fut, és nem fog működni. Az MLM-ben elért bevétel az Ön munkája iránti elkötelezettségétől függ. Kizárólag az édességek eladása nem biztosít keresetet.

Regisztráció Magyarországon (Magyarország)

Dióhéjban:
A Klub Global 3000 minőségi cseh termékeket kínál, amelyek az egészségre kedvezőek. Tartalmaz étrendkiegészítőket, vitaminokat, fogyókúrás koktélokat, javíthatja a mozgását, megtisztítja az egész testet. Talál például olyan termékeket, mint a Vitofiber, az Joint, a Classical Bioactiv, a VitaRutin, a VitaChlorella, a Ginkgo Global, a VITA + C, az italok fogyasztására szolgáló instant italok.
A legnagyobb sláger a Cseh CANDY (őszinte snack), amely nagyszerűen eladható. Más partner üzletekben is vásárolhat. A vásárlásból származó pontok után jár a bevétel.

A Global 3000 Klub regisztrációs díja:
- Magyarországon, beleértve a postai árat ár 15 € -tól

A fizetési információkat e-mailben is megkapja az űrlap benyújtása után. A fizetésre 14 nap áll rendelkezésére. Ezen időszak alatt nyilvántartást vezetünk az Ön adatairól, amelyeket ezen időszak után véglegesen töröltünk.
A fizetés után regisztrációs csomagot kap.

Az első lépések:
A regisztrációs csomagban megkapja a Global 3000 Club katalógust, a cukorka  katalógust, a Global 3000 Club Project, a PIN-kódot (tagsági számot) és a vitamin italok mintáját a teszteléshez.

Amit regisztrációval kap:

  •  Lehetőség azonnal elkezdeni az édességek rendelését INGYENES szállítással 1000 CZK feletti megrendeléseknél
  •  megrendelheti a Global 3000 egészségügyi termékeket azonnal kedvezménnyel
  •  lehetőség vásárolni termékeket az összes többi e-üzletből
  •  minden olyan vásárlásnál pontokat keres, amelyet összeadnak így magasabb pozíciót ér
  •  pontokért kedvezményeket kap termékekre vagy jutalékokra (készpénz)
  •  Nincs kötelező vásárlás vagy minimális áruvásárlás, köszönhetően a regisztrációnak, ahol kedvezményekkel vásárolhat
  •  lehetősége van regisztrálni más tagokat Csehországból, Szlovákiából, Magyarországból, és létrehozhat saját kis társaságot, vagy akár egy nagyvállalatot
  •  jutalékok kerülnek hozzáadásra, nem veszít el semmit, nem kell egyszerre azokat választania
  •  ha aktív, folyamatosan új tagokat vesz fel a hálózatába
  •  Ingyenes hozzáférés egy virtuális irodához az interneten, ahol láthatja pontjait, az emberek hálózatát, a jutalékokat és a karriert érintő egyéb információkat.

 

Registrace pro Českou republiku, Slovensko, Polsko, Maďarsko (Magyarország)

 

Poctivé mlsání, Klub Global 3000


registrace      
 

Minden hónapban egészséges termékeket vásárolhat, beleértve édességeket, ruhákat, gyógyszertárakat, finomságokat, ékszereket, nem csak magának, hanem a családnak, az ismerősöknek és pontokat szerezhet ..., nincs szükség további eladásra. Mutassa meg termékeinket az Önt körülvevő embereknek.

Az MLM rendszerben részt vevő embereknek fizetni kell személyes értékesítésük és üzleti csoportjuk forgalmáért. Ez azt jelenti, hogy ebben a rendszerben nem a csapatban részt vevő emberek száma számít, hanem a minőségük! Minden disztribútornak használnia kell az általuk kínált termékeket, mivel csak így továbbadhatják tapasztalataikat az ügyfélnek.

Már elhatározta, hogy együtt dolgozik velünk, és csatlakozik a Global 3000 Klub tagjainak hálózatához?

Ne habozzon töltse ki a regisztrációs űrlapot:


Az űrlap benyújtásával és a regisztrációs díj megfizetésével vállalja, hogy adatait a Global 3000 Club kezeli. Fizetéskor a regisztráció kötelezővé válik, és a díj nem téríthető vissza. A regisztráció nem ruházható át.
Megerősítem, hogy még nem tagja a Global 3000 Clubnak, és jelenleg regisztrálok.
Megerősítem, hogy hozzájárulok személyes adataim GDPR szerinti feldolgozásához
Írja be az eredményt: 8 mínusz 4 = 

 GDPR

registrace@global3000-cukrovinky.eu   /   +420 603 193 647